60%

minskade no-show efter byte till WaiterAid

60

städer runt om i världen

12.000.000

genomförda bokningar

Restaurangens bästa vän

Det har varit vårt mål från början att ni som har restaurang känner att vi arbetar för er. Det kan låta självklart men så är det inte. Med tiden har vi sett att när vi lyssnar på restaurangernas önskemål och möter deras krav har vi samtidigt fått goda ambassadörer.

Bland kunderna finns nu allt från Sveriges bästa restauranger, Sveriges största grupper och små härliga kvarterskrogar. De som har gjort sin läxa har sett vilken produkt som ger mest valuta för pengarna.

BokaBord

Sedan lanseringen av BokaBord kan vi även erbjuda marknadens bästa sajt för att hitta lediga bord. För oss är det av största vikt att restauranger känner att vi inte tävlar om deras trafik. Därför tar vi inte extra betalt för att en bokning sker på BokaBord istället för på restaurangens egen hemsida.

BokaBord hjälper även restauranger med marknadsföring för att på bästa sätt fylla restaurangen.

Vår historia

WaiterAid grundades 2003 när Bockholmen Hav & Restaurang blev de första att testa ett webbaserat bokningsystem. Internet var inte helt vanligt på restaurangerna och trådlöst var instabilt och långsamt. Men igång kom vi.

Vi växte långsamt. Alltför långsamt innan vi 2009 anställde en VD och säljare som fick fart på WaiterAid. Men det var först 2012 som vi fick vårt ordentliga genombrott. Då började flera större krogar och många inom fine dining upptäcka fördelarna med WaiterAid.

Vi är stolta över att den betalningsmodell vi lanserade från start gäller än idag. Nya produkter har gjort att vi har ett större erbjudande men grunden med ett lågt instegspris för att använda systemet och sedan en kostnad för att hantera alla bokningar som kommer in online ovanpå det gäller än idag.

Men även om priset är detsamma idag som det var 2009 (när onlinebokningen lanserades) är det nu en helt annan produkt. Vi lanserar ständigt nya produkter och implementerar förbättringar i befintlig funktionalitet för att förenkla för restaurangerna så att ni ska kunna driva er verksamhet mer effektivt.

För WaiterAid är den produkt vi kan erbjuda krögaren det viktigaste i vårt erbjudande. Detta i kontrast till att lägga huvuddelen av fokuset på BokaBord där gäster går för att hitta ledigt bord. Genom att gå krögarna till mötes har vi en produkt som är optimal för att driva verksamheten.

Fler och fler krogar upptäcker fördelarna med WaiterAid. Fler nöjda kunder sprider sig som ringar på vattnet och vi fokuserar på att vässa vår produkt så att alla krogar ska välja WaiterAid.